Our story

Opgenomen beeld 4Suitcase Solutions gelooft in de kracht van authenticiteit, het terugbrengen naar de essentie, en in de eenvoud en voldoening van ongecompliceerde en duurzame oplossingen. Met dit statement opereert Suitcase Solutions binnen de wereld van de ICT met projectmanagement, projectleiding en advies op het gebied van systeemontwikkelingen, implementatie en begeleiding in systeemkeuzes. Met ruim 25 jaar ervaring binnen het vastgoed en een brede kijk op de organische vorm van organisaties in een ICT omgeving, biedt Suitcase Solutions u een helpende hand als het even niet mee zit.

Weer plezier hebben in je werk, anders dan anders zijn en vooral de veranderende wereld om je heen weer zien als een mooie toevoeging van jouw rol aan het proces binnen de toegenomen “ICT-ering” is een competentie en een voorwaarde voor een goede ‘flow’.

Suitcase Solutions laat geen nieuwe dingen zien, leert je geen trucje of kunstje. We laten je de bestaande dingen opnieuw beleven door ze te versimpelen en terug te brengen naar datgene waar het om gaat. Iedere oplossing van Suitcase Solutions heeft een ‘speelse’ oorsprong die dicht bij de kern van de organisatie ligt…Meer lezen