News

Woensdag 1 november 2017, is in de kofferbak een nieuwe tentoonstelling te zien van schilderijen van Mirjam Hol, wil je hier meer over lezen klik dan hier

 

Vrijdag 13 Januari 2017, Suitcase Solutions is een samenwerking begonnen met Casix Services. Onder deze naam worden diensten aangeboden op het gebied van implementatie dagelijks onderhoud software, mutatie opname software, Inspectie software en procesbegeleiding vastgoed onderhoud.

 

Zaterdag 24 oktober vond in de Kofferbak het 1e door Suitcase Solutions georganiseerde Kamper Tattoo Event plaats. Enkele tattoo artiesten uit Kampen, Almere, Lelystad en Dronten lieten de bezoekers van de kofferbak kennismaken met de kunst van en achter het tatoeëren. Terwijl de band Different op de achtergrond hun repertoire van pop en rock muziek ten gehore bracht de tatoeages bij de verschillende klanten steeds meer vorm kregen kon de bezoeker kijkend naar de kunstig neergezette naalden een hapje en een drankje nuttigen.

Je zou het haast vergeten maar het Tattoo Event opende alweer de 4e Expositie in het multifunctioneel samenwerkingsgebouw aan de Ambachtsstraat 21. Op de begane grond en 1e etage van het gebouw is veel fotowerk te zien. Tot 24 januari 2016 ben je van harte welkom tijdens de openingstijden van maandag t/m zaterdag.

 

 

Zaterdag 29 augustus 2015, Opening tentoonstelling “Illustrators Launch”

gratisscheper@suitcasespotlight.nl

De Opening van de expositie ‘Illustrator’s Launch’ vond op 29 augustus plaats in de Kofferbak in Kampen met medewerking van Geert Leurink en de band ‘Wooden Goldfish. De website Suitcase Spotlight is gelanceerd! Hierop staat voortaan alle informatie over exposities in de Kofferbak en achtergrondinformatie van de exposanten. De Kofferbak is geopend van 8.00 uur t/m 18.00 uur op maandag t/m vrijdag, en van 9.00 uur t/m 12.00 uur op zaterdag in ATK-RTK-De Kofferbak, Ambachtsstraat 21, 8263 AJ Kampen, tel. 038-3315940

Film van de expositie opening! en voorbereiding

 

www.suitcaspotlight.nl

De band Wooden Goldfish tijdens de opening van de expositie ‘Illustrators Launch’.

Zaterdag 6 juni 2015 Suitcase Epics aanwezig bij laatste optreden Wilsum

Last show on Earth : Het laatste optreden van Wilsum. Suitcase Solutions was er bij!

Donderdag 26 maart 2015, Suitcase Solutions aanwezig Tohopesate:

Suitcase Solutions was aanwezig bij Tohopesate Kampen. Drie mooie Matches met sportvereniging Wilsum, Sportraad Kampen, en de Jongerenraad!

1 minute Epic:  De nieuwste!

Zaterdag 14 februari 2015 Opening Foto Expositie “Suitcase Snapshots”

Suitcase Snapshots nieuwe foto’s op de site:  Suitcase Snapshots . Suitcase Snapshots is een website waarop een vijf fotografen hun werk presenteren. Regelmatig exposeren zij hun werk in de Kofferbak.

1 minute Epic: Een filmpje van 1 minuut van de spetterende expositieopening kunt u hier bekijken.